Over Living Point

Jouw specialist van kwalitatieve meubelen in Maasmechelen.

Als specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaan wij elke dag tot het uiterste, en maken we wonen echt betaalbaar sinds onze oprichting in 2012. Van eet- tot slaapkamers tot het inrichten van je nieuwe bureau, wij hebben het allemaal. Dagelijks breiden wij ons aanbod uit om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten en in te spelen op de laatste trends.

Onze visie

Living Point wil gezellig en kwalitatief wonen toegankelijk maken voor iedereen. Naast de beste prijzen is voor ons de service en het persoonlijk contact een onmisbare schakel in het creëren van je persoonlijke leefwereld en interieur. Alle functionele meubelen die wij voor jou kiezen zijn zo ontworpen dat ze volledig tot hun recht komen in je persoonlijke leefwereld en je interieur je persoonlijkheid uitstraalt. Samen met onze klanten en vertrouwde partners zorgen we ervoor dat we samen de beste ideeën tot een mooie collectie brengen tegen de beste prijs en kwaliteit.

Merken & Partners

Wonen betaalbaar maken, dat is onze missie.

We gaan dan ook iedere dag tot het uiterste om de beste kwaliteit tegen de beste prijs en service aan te bieden. Om die kwaliteit aan jullie te kunnen garanderen, werken wij samen met bedrijven waarvan we zeker zijn dat ze dezelfde missie hebben en voor 100% kwaliteit kunnen zorgen. Die bedrijven stellen we dan ook met trots aan jullie voor.

Bij de keuze voor onze partners kijken we niet enkel naar wie de meest kwalitatieve meubels kan produceren maar ook naar de regio waarin de bedrijven zijn gevestigd. We proberen om zo veel mogelijk met regionale partners samen te werken. Op die manier kunnen we meubelen aanbieden van echte Belgische makelij.

Meer weten over Living Point?

Ben je benieuwd naar jouw favoriete meubelzaak? Breng een bezoekje aan onze inspirerende toonzaal!
Hier alvast een kijkje binnenin.